Services

Wij willen u goede zorg leveren en het voor u zo makkelijk mogelijk maken.
Kijk hier hoe wij u maximaal van dienst kunnen zijn.


Medgemak App

pexels-photo-887751.jpeg
Wij nodigen u uit gebruik te maken van de MedGemak app.
U kunt deze downloaden voor Apple of Android telefoons.

Met de app kunt u in een veilige omgeving uw herhaalmedicatie bestellen. uw medicatieoverzicht raadplegen en contact hebben met de apotheek.
In de toekomst hopen we dat de functionaliteiten nog verder uitgebreid worden.

Herhaalservice

photo of planner and writing materials
Is uw medicijngebruik stabiel, of begint u met medicatie die u chronisch langdurig zal moeten gebruiken? Dan kunnen wij u ontzorgen door voor u de herhaalservice in te stellen.
Wij regelen dan het recept voor uw medicatie bij u arts en zorgen dat het op tijd klaar staat als u met uw laatste paar tabletten bezig bent. Ook bieden we al deze klanten gratis bezorging aan, haalt u het liever uit een van onze kluisjes of aan de balie dan kan dat natuurlijk ook. Wij spreken uw voorkeuren graag met u door.

Bezorging

man carrying a yellow bag
Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst op maandag, woensdag en vrijdag tussen 15.00 en 17.30 uur wordt bezorgd binnen de wijk Lunetten. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. U krijgt via track and trace een bericht naar uw 06-nummer of uw  emailadres wanneer uw pakket bezorgd gaat worden en een tweede bericht op het moment dat de bezorger het pakje uit de apotheek heeft meegenomen.
Graag wijzen wij u ook op de mogelijk van de 24-uurs kluisjes, meer informatie daarover vindt u hieronder.

Medicatiegesprek

crop ethnic client discussing problems with anonymous psychologist
Het is mogelijk om een afspraak te maken met een van onze apothekers om uw medicatie te bespreken. Wij kijken graag met u mee naar uw medicatie en beantwoorden de vragen die u heeft. Daarnaast kijken we in een medicatiegesprek naar wat er beter kan, of dat het misschien juist al goed is, dat is ook fijn om te weten natuurlijk. Wij bespreken uw medicatie met uw arts om zo zeker te zijn dat u de beste zorg krijgt.

Kluisjes

close up of lockers
24-7 kunt u bij ons de medicatie ophalen, in de hal van het gezondheidscentrum hebben wij hiervoor kluisjes geplaatst. U ontvangt een code op uw mobiel die u toegang geeft tot de hal en uw kluisje

Bekijk onze folder hier